Stoeltje met naam van het kindje

Maak het geboortestoeltje persoonlijk met de naam en geboortedatum!

geboortestoeltje met naam krijtbord sterren

met naam plus punten

Populaire stoeltjes met naam

Stoeltje met naam VIP

Stoeltje met naam Keep Calm

De leukste geboortestoeltjes met naam van het kindje

Alleen bij Geboortestoeltje Nederland bestel je deze exclusieve ontwerpen waarbij de naam van het kindje op het stoeltje terugkomt. Bestel een stoeltje met naam en geef het kindje een cadeau om nooit te vergeten.

<<< Terug naar alle geboortestoeltjes

Geboortestoeltje met naam

Geboortestoeltje Nederland is de ideale plek om jouw speurtocht naar een leuk stoeltje met naam te starten. Met dit onwijs leuke kraamcadeau ga je de ouders enorm blij maken. Een stoeltje met naam zegt uiteraard al genoeg! Stoeltjes die speciaal voor de allerkleinste zijn en waar gebruik wordt gemaakt van de naam van het kindje. Op deze pagina vindt je ons assortiment kinderstoeltjes waarbij in ieder ontwerp de naam wordt gebruikt en bij veel ontwerpen ook de geboortedatum of geboortegegevens. Wil je het echt super persoonlijk maken dan zijn er ook de stoeltjes met boodschap waar je de mogelijkheid hebt om een leuke tekst toe te voegen aan het ontwerp.

Waarom een stoeltje met naam een slim cadeau is

Veel mensen met kleine kinderen hebben in de woonkamer een leuk hoekje met een stoeltje en een tafeltje. Als er dus een kindje geboren gaat worden weet je dus al van te voren dat dit een top kraam cadeau gaat worden. Nu kun je met de stoeltjes alle kanten op want wij weten dat ieder huis een andere style heeft en dat niet iedere ouder dezelfde smaak heeft qua inrichting. Op deze pagina hebben we onze allerleukste stoeltjes met naam staan die vanwege de vaste ontwerpen razend snel worden verzonden. Je vult tijdens het bestellen de naam en geboortedatum van het kindje in en jouw stoeltje wordt direct door onze medewerkers op maat gemaakt en de volgende werkdag verzonden. Ja zo makkelijk kun je tegenwoordig een gepersonaliseerd kraamcadeau bestellen!

Kan ik ook een peuter stoeltje met naam bestellen?

Ja natuurlijk kan dat! De naam geboortestoeltje is de term waar veel mensen naar zoeken maar de stoeltjes zijn ook een fantastisch cadeau voor peuters. Juist voor de iets ouder kindjes is een stoeltje een erg leuk geschenk. Wat ook erg leuk is is dat de iets oudere kindjes al echt gaan kijken naar de naam op het stoeltje en zo al een klein beetje leren hoe de letters van hun naam eruit zien. Ook een leuke afbeelding op het stoeltje is voor peuters erg herkenbaar en maakt het helemaal hun eigen stoeltje waar ze super trots op kunnen zijn. Tip van ons! Voor de iets oudere kindjes zijn er nu ook schommelstoeltjes met naam te bestellen.

Het stoeltje is leuk als kraamcadeau maar het moet ook gebruikt worden

Nu hoor ik je denken! Wat als het kindje echt gebruik gaat maken van het kinderstoeltje, blijft het dan wel mooi en gaat de afbeelding niet vervagen? Hier hebben wij een duidelijk antwoord op. Alle stoeltjes met naam die bij ons worden gemaakt worden met de hoogste mogelijke kwaliteit vinyl gemaakt en worden voorzien van een speciale beschermlaag die krassen en uv tegen gaan. Het houten kinderstoeltje wordt op deze manier een 100% kindvriendelijk cadeau waar hij of zij jarenlang plezier van zal hebben. Het schoonmaken van de stoeltjes kunt u eenvoudig met een vochtige doek doen want dankzij de beschermlaag is de print ook water dicht.

Tips voor een origineel geboortestoeltje met naam

Uiteraard wil je een stoeltje met naam bestellen waar de ouders nog lang over napraten. De trends op het gebied van kinderkamertjes en kleuren gaan ontzettend snel en zijn haast niet bij te houden. Wij hebben ons best gedaan om voor alle soorten baby en kinderkamertjes een geschikt stoeltje te maken. Zo vindt je veel babystoeltjes met zachte kleuren die erg populair zijn. Ook stoeltjes met een snor of een leuke kus zijn te vinden op deze pagina en zijn te bestellen in diverse kleuren.