Schommelstoel met naam of met geboortekaartje

Geef het kindje een leuke schommelstoel cadeau. Welk kind vindt het nou niet prachtig om lekker in zijn of haar eigen stoel te schommelen voor de tv of gewoon gezellig in de kamer. De stoelen worden allemaal voorzien van een leuk thema en uiteraard komt hierin de naam van het kindje verwerkt. De schommelstoeltjes zijn erg leuk om als kraamcadeau te geven of als verjaardag cadeau.

Schommelstoel met naam of geboortedatum

Schommelstoel personaliseren met naam en geboortedatum

Een echte prins of prinses verdient natuurlijk een eigen relax stoel! En wat is er dan mooier dan deze heerlijke schommelstoel waar hij of zij heerlijk in kan wegdromen. De schommelstoeltjes zijn in verschillende soorten ontwerpen te bestellen. Zo kun je kiezen voor een leuk ontwerp waar de naam en de geboortedatum van het kindje een prominent plekje krijgen in het ontwerp. Op deze manier geef je een schommelstoel cadeau waar het kindje jarenlang plezier van heeft en later een prachtige herinnering aan over houdt. De stoeltjes worden voorzien van een hoogwaardige afdruk op vinyl met hier overheen een transparante beschermlaag. Het stoeltje wordt op deze manier goed beschermd voor dagelijks gebruik.

Schommelstoel met geboortekaartje bedrukken

Ook voor de schommelstoelen is het geboortekaartje bedrukken het meest populair. Geen wonder want dankzij het gebruik van het geboortekaartje weet je zeker dat het bij de ouders in de smaak valt. Ook staan meestal alle gegevens van het kindje op het geboortekaartje zodat het een prachtig bewaarstuk wordt voor later. Ben je dus nog opzoek naar een origineel kraam of verjaardag cadeau dan is een schommelstoel van geboortekaartje en prachtig geschenk.

<<< Terug naar alle geboortestoeltjes