Houten loopwagen met naam en boodschap

Op zoek naar een echt origineel geboorte cadeau of cadeau voor een eerste verjaardag! De loopwagens van geboortestoeltje zijn ten alle tijden uniek en helemaal in het teken van het kindje dat het gaat ontvangen. Alle loopwagens worden voorzien van de naam van het kindje en daarnaast is er bij ieder ontwerp een andere afdruk in het bakje. Neem bijvoorbeeld de loopwagen met de ster in het bakje waar je zelf een persoonlijke boodschap in kunt laten zetten! Super origineel. De houten loopwagen is voorzien van een rem een een duwstang zodat het kindje alvast kan oefenen met zijn of haar eerste stapjes in deze grote wereld.

Loopwagen met naam en foto

hk1

Houten loopwagen met naam en boodschap

Loopwagen met naam en foto

hk1

Alle loopwagens

Loopwagen met naam vanaf welke leeftijd?

De loopwagens van geboortestoeltje zijn geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. De houten loopwagens hebben verlengde achter wielen zodat het wagentje niet snel achterover kiept bij het optrekken aan de duwstang. De loopwagens zijn tevens uitgerust met een verstelbare rem op de voorwieltjes zodat het kindje niet te hard kan gaan. De loopwagens zijn in principe al bij de geboorte erg leuk om cadeau te doen want met de naam erop is het natuurlijk een erg leuk object voor in de woonkamer. Het kindje zal vanzelf op ontdekking uitgaan en dankzij de felle kleur zal het direct de aandacht trekken. In het begin lekker spelen met blokken of speelgoed in het bakje voorop de wagen. De tweede fase is zelf door de kamer banjeren en lekker leren lopen op een leuke en veilige manier.

Een loopwagen of loopkar is een leerzaam cadeau

Omdat de baby de loopwagen in eerste instantie gaat gebruiken om zich/haarzelf mee op te trekken is het direct al een leerzaam product. De loopwagens zijn ook speciaal uitgerust met een verlengde achterkant waar de wieltjes aan zitten zodat het wagentje niet snel kiept. De kindjes leren spelende wijs hoe ze moeten gaan staan en trainen gelijkertijd hun been spieren. Kunnen ze eenmaal staan achter de loopwagen dan begint het feest pas echt want dan gaan ze kris kras de hele woonkamer door op ontdekkingsreis. Zo heb je dus met deze loopwagen met naam niet alleen een origineel kraamcadeau maar ook een heel leerzame.

Is het een houten loopwagen?

Ja. Alle loopwagens zijn van hout en zijn uiteraard 100% kindvriendelijk. De loopwagentjes zijn te bestellen in twee kleuren. Voor de meiden is er een roze loopwagen en voor de jongens is er een blauwe. De loopwagens met naam zijn voorzien van een eveneens houten duwstang om het wagentje voort te bewegen. De wieltjes van de wagen hebben een rubberen ring zodat ze niet krassen en weinig geluid maken tijdens het rijden.

Wanneer heb ik mij loopwagen met naam in huis

U bent van ons gewend dat wij onze gepersonaliseerde cadeaus razend snel leveren. Dit is bij de loopwagens met naam ook het geval. U besteld een loopwagen, wij zorgen dat het de volgende werkdag wordt verzonden. Houd alstublieft wel rekening met de bezorgingstijd van uw pakket want hier hebben wij geen grip op. Normaal gesproken doet de post er 1 dag over voor Nederland en Belgiƫ. het gebeurt helaas nog wel eens dat het een dag extra duurt. Uiteraard ontvangt u bij het verzenden een track en trace mail om uw pakket te volgen.

Andere leuke kraamcadeaus met naam!

Toch liever een ander kraamcadeau met naam bestellen! geen probleem. Bij geboortestoeltje.com is er nu een geheel nieuwe categorie kraamcadeaus bijgekomen. Deze originele naam kado’s zijn een feestje om te geven aan de kersverse ouders. Hieronder geven we alvast een paar hele leuke tips!

Naast het super populaire geboortestoeltje geboortekaartje is er nu een prachtige collectie houten kinderkrukjes met naam bijgekomen. De krukjes zijn gemaakt van stoer blank hout en geven een warme uitstraling. Het krukje is enorm leuk om de babykamer mee te stylen en wanneer het kindje oud genoeg is heerlijk mee te kunnen spelen.

Wat ook een erg leuk cadeautip voor de geboorte is zijn de kinderlampjes met naam en geboortedatum. De bed of tafellampjes zijn voorzien van een prachtige opdruk waar gebruik wordt gemaakt van de naam van het kindje.

Wat vandaag de dag ook zeker niet mag ontbreken op de baby of kinderkamer is een stoer koffertje voor het logeren bij opa en oma. Je vindt bij ons op de pagina kinderkoffertje een prachtig assortiment blauwe en roze kinderkoffertjes met naam met de leukste ontwerpen.

Ben je met een groep collega’s of vrienden en wil je een wat duurder kraamcadeau geven! Wij hebben een prachtige collectie kindertafels met stoeltjes waar de kindjes jarenlang plezier van hebben. Zowel het stoeltje als het tafeltje kunt u laten voorzien van een geboortekaartje of ontwerp naar keuze.