Loopfiets 2 in 1Loopfiets 2 in 1 verzendkosten

Deze super stoere en handige loopfietsjes zijn gemaakt van hout en hebben een speciaal frame dat aangepast kan worden aan de wensen van het kindje. Vanaf 1 jaar kunnen de kindjes al gebruik gaan maken van het loopfietsje in de driewieler stand. Is het kindje oud genoeg en sterk genoeg dan zet je het frame eenvoudig om naar een standaard loopfietsje met 2 wielen.

Loopfiets met naam voordelen

Loopfiets 2 in 1

loopfiets 2 in 1loopfiets 2 in 1 voordelen

Loopfietsjes 2 in 1

Toppers onder de 2 in 1 loopfietsen

Loopfiets 2 in 1 id-tag

loopfiets 2 in 1 label

Loopfiets driewieler

De 2 in 1 loopfiets is voor kindjes vanaf 1 jaar oud te gebruiken als driewieler. Dankzij de brede achteras is het loopfietsje stabiel en ideaal om in huis of in de tuin mee te rijden. Het zadeltje van de driewieler is in hoogte te verstellen zodat ook de allerkleinste gebruik kunnen maken van dit stoere fietsje. De driewieler wordt geleverd met speciale sleuteltjes en gebruiksaanwijzing zodat u zelf het fietsje naar wens van het kindje kunt instellen. Alle driewielers loopfietsjes worden voorzien van de naam van het kindje zodat het een super leuk en origineel kraam/verjaardags-cadeau wordt om te geven.

Driewieler ombouwen naar loopfiets!

Het allermooiste aan de loopfiets 2 in 1 is het feit dat je het kunt omzetten naar een standaard loopfiets. Het omzetten is dankzij de bijgeleverde instructie en sleuteltjes een fluitje van een cent. Door het ombouwen van de driewieler naar een gewone loopfiets heeft het kindje weer een nieuwe uitdaging en kan het weer lange tijd heerlijk spelen.

<<< Terug naar alle loopfietsen