Loopfiets-uniek

Loopfiets met naam en stoer ontwerp!

Loopfietsen zijn voor kinderen een super leuk speel object waar ze lange tijd enorm veel plezier aan beleven. De fietsjes zijn voor kinderen niet alleen heel erg leuk om mee te spelen maar ze zorgen er ook voor dat het evenwicht van een kind goed wordt ontwikkeld, zodat de overgang naar een echte fiets in de toekomst vaak makkelijker wordt. Bekijk hieronder welke loopfiets met naam jij het mooiste vindt en laat de naam van het kindje erop plaatsen zodat je een onvergetelijk cadeau hebt om te geven.

Loopfiets met naam voordelen

loopfiets-met-naam-original-en-2.0

loopfiets met naam 1,2,3 jaar

Loopfiets met naam voordelen

loopfiets met naam standaard

Loopfiets standaard model

Loopfietsen met naam standaard model

Loopfiets staal blitzy

Loopfiets “Blitzy”

Nieuw in 2021 Stalen loopfietsjes Blitzy!

loopfiets 2 in 1

Loopfiets 2 in 1

Houten loopfiets 2 in 1 met naam van het kindje

loopscooter met naam

Loopscooter met naam

Super trendy loopscooters met naam van het kindje

loopfiets 2.0

Loopfiets 2.0

Stoere loopfietsen 2.0 met naam van het kindje

loopfiets-blck

Loopfiets BLCK

Gave loopfietsjes BLCK met naam

Loopfiets standaard best verkocht

Loopfiets standaard best verkocht

Toppers onder de loopfietsen

Loopfiets hout pijlen

banner-loopfietsjes-heart

Tevreden klanten
Vandaag besteld volgende werkdag verzonden!
100% uniek cadeau met eigen naam

Loopfiets-banner

Houten loopfiets met naam!

De loopfietsjes van geboortestoeltje zijn voorzien van een ontwerp met daarop de naam van het kindje zodat het een echt persoonlijk loopfietsje wordt. Het zadel is in hoogte verstelbaar en de velgen zijn voorzien van echte luchtbanden voor een optimale grip en demping.  Met een loopfiets met naam heb je het ideale cadeau gevonden voor een kindje waar hij of zij erg veel plezier aan zal beleven.

Loopfietsjes vanaf welke leeftijd

Wij krijgen enorm veel vragen over de minimale leeftijd voor de loopfietsjes. Wij adviseren de loopfietsen te gebruiken vanaf 2,5 jaar oud. U begrijpt dat dit niet bij alle kindjes opgaat. Er zijn een aantal belangrijke factoren waar u op kunt letten om na te gaan of het kindje al baat heeft bij een loopfietsje.

  • Is het kindje lang genoeg? (de laagste stand van de zitting is rond de 38 cm)
  • Kan het kindje al lopen? Uiteraard is het belangrijk dat het kindje al kan lopen voordat het gebruik gaat maken van een loopfietsje

Kindjes die voor de eerste keer een loopfietsje gaan gebruiken kunnen dit het beste binnen doen, dit zorgt voor een veilige omgeving en er kan nog niet veel snelheid worden opgebouwd. Heeft het kindje het fietsje redelijk onder de knie dan kan het gaan verder ontdekken in bijvoorbeeld een achtertuin of afgesloten omgeving. Wanneer u overtuigd bent dat hij of zij het fietsje echt onder controle heeft en goed kan stoppen wanneer dat nodig is dan kunt u uw kind met een gerust hart meenemen en bijvoorbeeld heerlijke wandelingen maken.

Andere leuke houten kraamcadeaus

De loopfietsjes zijn natuurlijk een schitterend cadeau voor geboorte of verjaardag maar er is bij Geboortestoeltje nog veel meer leuks te vinden! Ieder kind heeft wel een stoeltje in huis en wat is er voor een kind nou leuker om een stoeltje met eigen naam te krijgen. Onder de stoeltjes hebben we twee stoeltjes die er echt uitspringen en die erg veel cadeau gedaan worden aan de kersverse ouders. Het geboortestoeltje van geboortekaartje is de absolute nummer 1! en op de tweede plaats staat het stoeltje met naam op de rugleuning.

Nog een heel leuk houten kraamcadeau zijn de loopwagens met naam. De ouders zullen blij verrast zijn met het zien van zo’n super persoonlijk wagentje met de naam van hun kindje. Als het kindje oud genoeg is kan het eindeloos spelen en leren lopen met dit prachtige cadeau.