Krukje met naam voor verjaardag of geboortestoer cadeau met naam

Verjaardag of geboorte! Dit leuke houten krukje met naam is het ideale cadeau. Dankzij de stoere ontwerpen past het in iedere inrichting thuis en kindjes hebben er jarenlang plezier van. De krukjes worden voorzien van een hoge resolutie print direct op het hout zodat de mooie houtlook niet verloren gaat. Dankzij de pootjes van het krukje die iets naar buiten staan is het krukje stevig en stabiel zodat de kindjes er heerlijk op kunnen zitten.

kinderkrukje met naam

Krukje-met-naam-voordelen

Houten krukje met naam

krukje met naam

Krukje-met-naam-voordelen

<<< Terug naar alle kraamcadeaus met naam

Stoere krukjes voor jongens en meiden

Een stoer cadeau met naam dat het kindje dagelijks kan gebruiken en dat bovendien super gaaf is om de woonkamer of kinderkamer mee in te richten. Deze nieuwe modellen krukjes zijn alle voorzien van de naam van het kindje zodat je altijd een persoonlijk cadeau overhandigd. In veel gevallen worden deze leuke krukjes cadeau gedaan bij de geboorte en zullen deze eerst worden gebruikt om de kinderkamer mee stylen. Is het kindje eenmaal groot genoeg dan zal het krukje heel wat rond gesjouwd worden en garant staan voor jarenlang speelplezier.

Direct op het hout geprint

Je vraagt je natuurlijk af hoe de stoeltjes worden voorzien van deze stoere prints! Wij printen de ontwerpen voor de krukjes rechtstreeks op het blanke hout zodat de houtlook niet verloren gaat. Door de speciale printtechniek is de print bestand tegen dagelijks gebruik van het kindje.

Leuke kraamcadeau ideeën

Kraamcadeaus van hout zijn weer helemaal van deze tijd! Door gebruik te maken van stoere producten met de warme uitstraling van hout zijn deze cadeaus enorm populair voor de inrichting van woon en slaapkamer. In onze online shop vind je nog veel meer leuke cadeaus waar je de naam van het kindje op kwijt kunt. Erg leuk voor op het kamertje van de pasgeboren spruit zijn de kinderlampjes met stoere ontwerpen, of de witte 3d fotolijsten met naam en leuke foto van de baby. Heb je allemaal kleine cadeautjes gekocht voor het kraamfeestje! Geef deze dan cadeau in combinatie met een kinderkoffertje met naam. Alle kleine spulletjes kunnen in het koffertje en je geeft een cadeau om nooit te vergeten. Wil je zeker weten dat het cadeau in de smaak valt bij de gelukkige ouders dan kun je ook kiezen voor een stoeltje van geboortekaartje  waar gebruik wordt gemaakt van het geboortekaartje van de baby. Kindjes hebben jarenlang plezier van deze leuke stoeltjes en zorgen later voor een blijvende herinnering. Wil je het helemaal compleet maken dan kun je ook kiezen voor een kindertafel met stoel naar aanleiding van het geboortekaartje.