Koffertje met naam, foto of geboortekaartje

Koffertje met naam

Loopfiets met naamkoffertje met naam voordelen voordelen

Koffertje met naam of foto

Koffertje met naam header mobiel

Koffertje met naam

Ben je op zoek naar een koffertje met naam of foto! Bij geboortestoeltje.com ben je aan het juiste adres voor deze leuke verjaardag of kraamcadeaus. Je vindt bij ons leuke koffertjes met foto van het kindje of  informatie over de geboorte. Uiteraard is alleen de naam op het koffertje ook een mogelijkheid. Als je een koffertje zoekt voor een pasgeboren kindje dan is het enorm leuk om ons koffertje met geboortekaartje cadeau te geven. Super origineel en altijd naar wens van de kersverse ouders die het kaartje zelf hebben uitgezocht.

Koffertje combineren met ander kraamcadeau

De kinderkoffertjes zijn erg geschikt om te combineren met andere kraamcadeaus uit de webshop. Wat bijvoorbeeld erg leuk is is om het koffertje in combinatie met een geboortestoeltje cadeau te geven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoeltje met geboortekaartje  en een koffertje met geboortekaartje. Dankzij het gebruik van het geboortekaartje heb je een mooi koffertje dat perfect bij het stoeltje past. De ontwerpen die wij op de kinderkoffertjes gebruiken komen ook vaak terug op ander kraamcadeaus met naam uit ons assortiment dus ideaal om deze cadeaus te combineren.

Een ander origineel kramcadeau met naam

In het ruime assortiment van geboortestoeltje.com vindt je allemaal cadeaus met een persoonlijke toevoeging. Er is niets leukers voor de ouders en voor het kindje om cadeaus te ontvangen die speciaal en uniek zijn. Dankzij de de mogelijkheid om alle kraamcadeaus te voorzien van foto’s naam en of geboorte-informatie zorg je iedere keer voor een onvergetelijk moment bij het geven van jouw cadeau.

Omdat ouders het geboortekaartje zelf hebben uitgekozen is het leuk dit kaartje terug te laten komen op het cadeau dat je gaat geven. Laat het kaartje bijvoorbeeld afdrukken op een geboorteklok. Een prachtig cadeau dat bovendien enorm handig is in de nieuwe babykamer. Ook het geboortestoeltje met geboortekaartje blijft een echte topper om te geven aan de gelukkige ouders. Het wow effect bij het geven van zo’n prachtig stoeltje is onbeschrijfelijk. Nog meer inspiratie nodig bij het uitzoeken van een leuk cadeau kijk dan eens op onze pagina kraamcadeau met naam.

<<< Terug naar alle kraamcadeaus met naam