Kinderlamp met naam

Omdat ieder kinderkamertje verlichting nodig heeft is er nu deze super leuke kinderlamp met naam. De lampjes zijn er in verschillende ontwerpen en passen op ieder kinderkamertje thuis. De lampjes zijn van dik mat glas gemaakt waarbij het ontwerp direct op het glas wordt geprint.

Sfeervolle kinderlampjes met naam

De kinderlampjes van Geboortestoeltje worden op vakkundige wijze voorzien van een hoge resolutie opdruk van een ontwerp naar keuze. Bij het aanzetten van het lampje zal het kinderkamertje op sfeervolle wijze worden verlicht en zal het ontwerp echt tot zijn recht komen.De lampjes zijn er in diverse leuke ontwerpen zodat er voor ieder kindje een passend lampje te krijgen is.

Ruim assortiment kinderlampjes

Uiteraard is niet ieder kindje of ouder hetzelfde en hebben ze allemaal hun eigen voorkeur! Daarom hebben wij zo veel mogelijk soorten leuke ontwerpen waar het kindje of de ouders uit kunnen kiezen. Bovendien zijn alle ontwerpen op productniveau weer apart aan te passen in verschillende kleuren. Zo zorgen wij ervoor dat er voor ieder kindje en in ieder kinderkamertje een passend kinderlampje te bestellen is.

Nog meer leuke kraamcadeau tips!

De kinderlampen zijn natuurlijk een geweldig leuk en origineel cadeau om aan de kersverse ouders te geven maar er is nog veel meer dat ook onwijs leuk is! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd kussen helemaal in style van het geboortekaartje. Super gaaf toch! Onder onze kraamcadeaus met naam is het houten geboorte krukje ook een echte topper. Deze leuke houten krukjes met naam zijn sinds 2018 een echte topper om als kraamkado te geven. Een cadeau dat bij bijna alle ouders in de smaak valt zijn onze geboortestoeltjes met naam. De stoeltjes zijn uniek, persoonlijk en worden door de kindjes jarenlang gebruikt. Een heel ander cadeau idee is een canvastouwer. Dit is een reeks van canvas schilderijtjes die middels een decoratief touw aan elkaar zijn verbonden. Laat de mooiste foto’s van het kindje printen op dit schitterende cadeau waar de ouders nog jaren plezier van zullen hebben. Nog een erg leuk idee is de witte geboorteklok uit ons assortiment kraamcadeaus met naam, deze mooie witte klok kun je laten voorzien van het geboortekaartje van het kindje. Je geeft hiermee een cadeau waar de ouders enorm verrast door zullen zijn, mede omdat zij het kaartje zelf uitgekozen hebben. Dit zijn gewoon zomaar een paar super leuke ideetjes om te geven bij de geboorte van een kindje. Uiteraard vind je op Geboortestoeltje.com nog veel meer leuke tips en idee├źn dus aarzel niet en zoek rustig verder in de webshop naar dat ene speciale cadeau.

<<< Terug naar alle kraamcadeaus met naam