Geboortesticker voor de geboorte van een kindje

Bij geboortestoeltje bestel je ook simpel en snel de leukste en meest originele raamstickers. Het assortiment wordt regelmatig bijgevuld met nieuwe ontwerpen die helemaal van deze tijd zijn. Verwacht je zelf een kindje en wil je het huis verfraaien dan zijn de geboortestickers een uitstekende keuze. De geboortestickers zijn statisch waardoor ze op alle gladde ondergronden blijven plakken zoals glas, staal of gelakte deuren. De stickers worden allen voorzien van de naam die u opgeeft tijdens uw bestelling. Is de kraamperiode voorbij dan is het een leuk idee om de geboortesticker op de deur van het kinderkamertje te plakken of in het kamertje zelf op een kast.

Raamstickers banner

Geboortestickers bestellen

<<< Terug naar alle kraamcadeaus met naam

Geboortesticker op deur

De statische geboortestickers plakken op diverse gladde ondergronden

Alle geboortestickers die u op deze pagina vindt zijn gemaakt van statisch sticker materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de sticker op diverse gladde ondergronden hecht zonder dat er plak of lijm wordt gebruikt. De sticker is ook direct weer te verwijderen zonder de sticker of het oppervlak te beschadigen.

Zoek je een leuke decoratie sticker voor tijdens de kraamperiode in het raam en wil je deze op een later tijdstip op de deur bevestigen van de babykamer dan is de statische geboortesticker de perfecte keuze.