Geboortespiegels met naam en ontwerp

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau met naam dat bovendien super origineel is! Deze leuke full color geboorte spiegels zijn het ideale cadeau bij geboorte of verjaardag. Maak een keuze uit de vaste ontwerpen die wij in het assortiment hebben, allemaal voorzien van de naam en de geboortedatum van het kindje.

geboortespiegel-met-naam-of-geboortekaartje

De geboortespiegels zijn op dit moment niet leverbaar!  Wij hopen deze zo spoedig mogelijk weer te kunnen leveren.

Houten spiegel bij geboorte of verjaardag

De houten geboortespiegeltjes zijn een fantastisch leuk cadeau om de gelukkige ouders mee te verrassen op het kraamfeestje. Maak een keuze uit de leuke en trendy ontwerpen op deze pagina en maak het speciaal door het toevoegen van diverse gegevens van het kindje zoals naam, geboortedatum en woonplaats. Niet alleen voor geboorte maar ook voor verjaardag blijven deze spiegeltjes een prachtig cadeau. Vooral de meiden vinden zo’n eigen spiegeltje met naam en leuk ontwerp een super leuk geschenk om voor hun verjaardag te krijgen.

Leuke kraamcadeau ideetjes!

Naast deze onwijs leuke geboortespiegeltjes zijn er nog tal van andere leuke ideeën om cadeau te doen bij de geboorte van een kindje. Heb je toevallig al een foto mogen ontvangen van het kindje dan is het erg origineel om deze te gebruiken voor een fotolijst met naam. De foto’s van het pasgeboren kindje zijn ook heel goed te gebruiken voor een canvas touwer! Deze leuke canvas schilderijtjes aan touw zijn erg origineel en kunnen worden voorzien van de geboortegegevens van het pasgeboren kindje. Een heel ander cadeau dat ook erg handig is voor op de babykamer is een kinderlampje met naam. Deze leuke lampjes worden voorzien van een leuk ontwerp met daarin de naam en geboortedatum verwerkt.

<<< Terug naar alle kraamcadeaus met naam