Kraamcadeau idee met naam de top 5!

Gefeliciteerd! Tenminste daar gaan we van uit want je bent op zoek naar een kraamcadeau idee. Is het een kindje van je broer of zus of misschien je beste vriend of vriendin? Het is altijd een spannend moment om voor de eerste keer het nieuwe wondertje te gaan bezichtigen. Als je dan eindelijk op kraambezoek gaat wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. En als je dan toch een leuk cadeau wilt geven laat het dan ook een origineel cadeau zijn!

kraamcadeau idee

Hippe kraamcadeaus met naam

Vaak zijn de standaard kraamcadeaus die je in de winkel haalt een beetje saai en niet meer van deze tijd. Wat vandaag de dag helemaal hip is zijn de gepersonaliseerde cadeaus. Nu denk je vast gelijk dat zal wel veel werk zijn en moet ik dat dan zelf verzinnen of ontwerpen! Nee hoor in de webshop van geboortestoeltje vind je allemaal gepersonaliseerde kraamcadeaus die voorzien zijn van stoere of juist hele lieve ontwerpen. Het enige dat je hoeft te doen is de naam en de geboortedatum op te geven.

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van een origineel kraamcadeau

  • Het cadeau moet de ouders echt verbazen! Op die manier zullen ze je cadeau blijven herinneren en wordt er over nagepraat.
  • Moet iets persoonlijks bevatten. Denk bijvoorbeeld aan de naam van het kindje! Of een leuke tekst die je verzint.
  • Is functioneel zodat het kindje er later gebruik van kan maken.

1. Het stoeltje met geboortekaartje van het kindje.  Ouders zijn er gek op!kraamcadeau-idee-stoeltje

Als je met een rompertje of een leuke beer aan komt als cadeau zullen de ouders dit natuurlijk best kunnen waarderen. Maar jij wilt iets geven dat de ouders echt zal doen verbazen. Een cadeau dat direct bijzonder is bij het uitpakken. Wat dacht je van een geboortestoeltje met opdruk van het geboortekaartje! De ouders zullen het schitterend vinden om hun eigen uitgezochte kaartje op een kinderstoeltje terug te zien. Persoonlijker als dit kan haast niet en bovendien valt het altijd in de smaak omdat zij zelf het kaartje hebben uitgezocht.

2. Een loopwagen met naam waar je een persoonlijke tekst op kunt plaatsen!loopwagen met naam

Wat ook enorm leuk is en wat echt voor die wow factor zorgt is een loopwagen met naam. Deze leuke en vooral originele loopwangetjes hebben allemaal de naam van het kindje in het ontwerp. Bij sommige wagentjes is het ook mogelijk een persoonlijke tekst te plaatsen zoals het leuke wagentje met ster. Leuke teksten om in de ster te plaatsen zijn bijvoorbeeld Keep calm and walk on! Of aan de kant ik kom eraan!. Een loopkar met naam is dankzij deze leuke teksten een echt origineel kraamcadeau geworden en mag daarom in deze top 5 kraamcadeau ideeën niet ontbreken.

3. Kindertafel en stoeltje! een kraamcadeau voor jarenlang plezier kindertafel en stoeltje

Een kraamcadeau idee dat ook echt super leuk is en bovendien door het kindje jarenlang gebruikt gaat worden is een kindertafel en een bijpassend houten stoeltje met naam. Dit leuke cadeau wordt vaak door de ouders gegeven of door een een aantal personen samen omdat het een wat duurder geschenk is. De kinderstafeltjes en de stoeltjes zijn er in verschillende soorten te verkrijgen. Net als het geboortestoeltje met geboortekaartje is er ook een kindertafel en stoel van geboortekaartje dat razend populair is als cadeau bij de geboorte. Wil je liever niet het kaartje gebruiken dan zijn er nog veel meer super stoere en originele tafels en stoeltjes met een vast ontwerp. Voor ieder kindje een passend tafeltje met stoeltje!

4. Geboorteklok voor in het kinderkamertje!geboorteklok met foto of geboortekaartje

Een kraamcadeau dat al lange tijd een vaste plek heeft in de toplijsten is de geboorteklok. De geboorteklokken zijn er uiteraard in verschillende uitvoeringen. Zou zijn er de geboorteklokken met opdruk van het geboortekaartje die erg origineel zijn en enorm leuk zijn om te geven bij de geboorte. Wat ook erg leuk is, is om even te vragen/kijken naar de kleuren in het kinderkamertje. Er zijn verschillende soorten kokken met leuke achtergronden in diverse kleuren en patronen zodat je een klokje geeft dat perfect thuis past in het kinderkamertje.

5. Geboortetegel een speciaal cadeau dat vaak bewaard wordt voor later!geboortetegel

Als ouder zijnde is het erg leuk om een herinnering van de geboorte te bewaren voor later. Deze herinneringen kunnen bijvoorbeeld sieraden zijn! maar ook enorm leuk is het bewaren van een geboortetegeltje op standaard. Het tegeltje is in de eerste jaren een leuke decoratie voor in de kinderkamer. Na deze periode wordt bet tegeltje vaak voor langere tijd netjes opgeborgen. Later als zoon of dochter wat ouder is komt het tegeltje weer tevoorschijn en herinnerd het aan die prachtige tijd. De geboortetegels zijn er in diverse uitvoeringen, zoals een tegeltje met foto, tegel met naam en datum of leuke tegels met tekst.

[kkstarratings]