Geboortestoeltje-verzendkosten-2019

Kindertafel en stoel met trendy ontwerpen!

Wat is er nou leuker voor een kind om zijn of haar eigen kindertafeltje en stoeltje te hebben waar er eindeloos gespeeld en geleerd kan worden. Uiteraard is het dan het leukste als het kindertafeltje een persoonlijk tintje krijgt zodat het helemaal past bij hem of haar. Op deze pagina vindt je alle vaste ontwerp tafeltjes waar de naam en of de datum in worden verwerkt. De kindertafels zijn er met of zonder stoeltjes en worden allemaal voorzien van een hoogwaardig gedrukte stickerfolie waar uiteindelijk een transparante beschermlaag over heen gaat zodat het tafeltje niet beschadigd en tegen vocht kan. Alle kindertafeltjes zijn 100% kindvriendelijk en veilig om jarenlang veel plezier van te beleven.

hk1

kindertafel-en-stoel-met-naam

kindertafel-en-stoel-met-naam-mobile

kindertafels-voordelen

Kindertafel wit met stoeltje en naam van het kindje

Kindertafels wit met stoel

 Kindertafel en kinderstoeltje een geweldig kraamcadeau!

De kindertafel sets zijn een super origineel kraamcadeau. Ouders willen graag al een leuk hoekje van de nieuwe spruit inrichten en hoe mooi is het om een leuk tafeltje en stoeltje daarvoor te gebruiken. Ook voor de verjaardag van een klein kindje is een tafel met stoel het ideale geschenk. Alle tafeltjes van geboortestoeltje zijn gepersonaliseerd zodat het een uniek cadeau wordt om te geven. Onze tip! geef een kindertafel en stoel naar aanleiding van het geboortekaartje cadeau, zo weet je zeker dat jet origineel bent en dat het altijd in de smaak valt bij de gelukkige ouders.

Ik zoek een kindertafel met twee stoeltjes

Ben je op zoek naar een kindertafel met twee stoeltjes voor bijvoorbeeld broer en zus of een tweeling! Wij hebben speciale kindertafel sets met standaard twee stoeltjes. De tafels en de zittingen van de stoeltjes worden voorzien van de ontwerpen die u vindt op deze pagina. Wilt u graag het iets luxere witte tafeltje met een kinderstoeltje dan kunt u kiezen voor de set met standaard 1 stoeltje en hier een extra stoeltje bij voegen. Uiteraard zijn alle ontwerpen op deze pagina ook in losse stoeltjes te verkrijgen zodat u uw kindertafel set altijd kunt uitbreiden.

Kwalitatieve kindermeubels

Uiteraard zijn de kindermeubels 100% kindvriendelijk en van goede kwaliteit. Zowel de kindertafels als de kindstoeltjes met naam zijn van hout vervaardigd en afgewerkt met witte lak. De prints die wij gebruiken zijn speciaal gemaakt voor intensief dagelijks gebruik en wij zorgen altijd dat deze wordt afgewerkt met een transparante beschermlaag tegen invloeden van vocht en uv. Besteld u dus een kindertafel en stoel bij geboortestoeltje dan heeft het gelukkige kindje hier jarenlang plezier van.

De leukste cadeaus met naam voor geboorte of verjaardag

Bij Geboortestoeltje vindt je altijd de leukste cadeaus voor geboorte of verjaardag van een klein kindje. Op de pagina kraamcadeau met naam vindt je ons leuke assortiment geboortecadeautjes waar uiteraard overal de naam van het kindje op wordt verwerkt. Wist je bijvoorbeeld dat wij sinds kort ook hele leuke houten krukjes met naam verkopen! Super origineel en helemaal in de style van nu.

Een andere leuke kraamcadeau tip zijn onze loopwagens met naam! Deze wagentjes zijn voorzien van stoere stickers met uiteraard de naam en in de meeste gevallen ook de geboortedatum. Het model loopwagentje dat wij verkopen heeft een verlengde achterkant zodat het voor de allerjongste al te gebruiken is.

Ben je op onze webshop terecht gekomen omdat je opzoek bent gegaan naar een geboortestoeltje dan loont het zeker om even te kijken bij onze stoeltjes met naam. Op deze pagina vindt je al onze stoeltjes waar de naam op wordt verwerkt.