Ontdek het leukste houten speelgoed met naam van het kind

Het houten speelgoed met naam is vandaag de dag weer helemaal hip! En wat het leuke is aan dit houten speelgoed is dat het zich enorm goed leent om het te personaliseren met de naam van het kindje. Houten speelgoed is voor kinderen rustgevend en zorgt voor de ontwikkeling van creativiteit en fijne motoriek. Omdat er bij houten speelgoed weinig tot geen gekke felle kleuren, harde geluiden of bewegende delen aanwezig zijn zorgt het voor comfortabel en rustgevend speelgoed dat bovendien tegen een stootje kan. Bij geboortestoeltje hebben we een groot assortiment houten kraamcadeaus met naam waar kinderen heerlijk mee kunnen spelen en wat een feestje is om cadeau te geven.

Houten stoeltjes met naam

houten-stoeltje-met-naam

Kinderen houden ervan om een eigen plekje te hebben waar ze met hun kleurpotloden of spulletjes kunnen spelen. Om dit plekje voor een kind zo aangenaam mogelijk te maken hebben ze het liefst een eigen tafeltje en bijpassend stoeltje op de juiste hoogte.In onze webshop hebben we een schitterend assortiment met houten tafeltjes en bijpassende houten stoeltjes met naam. Als je zo’n leuk tafeltje of stoeltje cadeau wilt geven aan het kindje dan is het een enorm leuk idee om de naam van het kindje in het ontwerp te verwerken. Alle tafeltjes en stoeltjes die je bij ons besteld zijn voorzien van de naam en in veel gevallen ook de geboortedatum.

Er kan maar 1 stoeltje de winnaar zijn!

Buiten het enorm uitgebreide assortiment houten stoeltjes met naam is er 1 die de absolute winnaar is . Het “geboortestoeltje van het geboortekaartje“. Dit houten kinderstoeltje is een razend populair houten cadeau dat bij de geboorte gegeven wordt aan de gelukkige ouders. Het stoeltje zal garant staan voor jarenlang speelplezier en een blijvende herinnering aan het geboortekaartje dat de ouders zelf hebben uitgezocht.

Houten loopfietsjes het meest leerzame speelgoed

Dit houten speelgoed met naam is er om het kindje actief bezig te laten zijn. Met een houten loopfietsje van Geboortestoeltje leren de kindjes al vroeg hun evenwicht en stabiliteit verder te ontwikkelen. De overstap naar een toekomstige echte fiets zal makkelijker en eenvoudiger zijn voor de kindjes. Uiteraard is er op dit houten fietsje ook de mogelijkheid de naam toe te voegen zodat de kindjes echt het gevoel hebben een eigen fietsje te hebben.

houten-speelgoed-loopfietsjes-met-naam

De fietsjes zijn voorzien van dikke luchtbanden voor een soepele en dempende werking bij het rijden. Het zadeltje is in hoogte verstelbaar zodat het kindje mee kan groeien en en langere tijd gebruik van kan maken. Meer info over onze loopfietsjes kun je vinden op loopfiets goed of slecht.

Nieuw in 2018 het houten krukje met naam

Onder het houten speelgoed met naam mogen deze schitterende krukjes absoluut niet gemist worden. De houten krukjes van Ikea worden door Geboortestoeltje op vakkundige wijze voorzien van een schitterende afdruk van de naam en een speels ontwerp. Dit houten speelgoed is voor kinderen een cadeau waar ze jarenlang plezier van beleven en dat bovendien tegen een stootje kan.

houten speelgoed met naam krukjes

Wil je een houten krukje met naam cadeau geven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geboortestoeltje heeft een super leuk assortiment kinderkrukjes met verschillende soorten ontwerpen zodat er altijd een passend krukje bij zit om cadeau te geven.