Geboortestoeltjes voorbeelden

Geboortestoeltje is gespecialiseerd in het personaliseren van kinderstoeltjes. Deze leuke kinderstoeltjes geboortestoeltjes voorbeeldenof zoals deze vaak genoemd worden “geboortestoeltjes”zijn een erg leuk kraamcadeau dat ten alle tijden origineel is vanwege het gebruik van een kaartje, foto of de geboorte informatie van het kindje. Hieronder vind je een aantal voltooide projecten van geboortestoeltje.com. Veel stoeltjes worden gemaakt aan de hand van een leuke foto of een kaartje maar de vaste ontwerpen zijn ook erg  leuk en super persoonlijk dankzij de geboorte informatie en de boodschap die u er bij kunt plaatsen. Heeft u andere wensen qua ontwerp dan is dit geen probleem, bij geboortestoeltje kan alles op maat worden gemaakt.

Voorbeelden geboortestoeltjes met rechte rugleuning

Wat is nou precies een geboortestoeltje en wat is er allemaal mogelijk qua ontwerp voor op het stoeltje! Hieronder vind je een aantal voltooide stoeltjes die je alvast een beeld geven van wat er allemaal mogelijk is. Je zult zien dat er van iedere foto of elk kaartje een leuk stoeltje gemaakt kan worden.

<<< Terug naar alle geboortestoeltjes

 Dit is slechts een kleine greep uit de voltooide stoeltjes maar geeft u alvast een impressie van wat er allemaal mogelijk is.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus te vinden op geboortestoeltje!