Wat is nu precies een geboortestoeltje?

Het geboortestoeltje is de benaming voor het enorm populaire stoeltje met daarop het geboortekaartje van het kindje. Het is niet zo gek dat het kinderstoeltje zo enorm gewild is als kraamcadeau. De kers verse ouders hebben van te voren al uren of zelfs dagen zitten zoeken naar een geschikt geboortekaartje voor hun zoontje of dochtertje. Eindelijk het juiste kaartje gevonden met de kleuren en lettertype de zij mooi vinden. Nu wordt dit prachtige geboortekaartje verwerkt op de zitting en de rugleuning van het kinderstoeltje. Het resultaat is een stoeltje dat dankzij het geboortekaartje enorm in de smaak valt bij de ouders. Het geboortekaartje blijft op deze manier ook een blijvende herinnering en wordt nog lange tijd gezien door iedereen.

geboortestoeltje als kraamcadeau geven

Voor ouders en het kindje een prachtig cadeau

Het geboortestoeltje wordt meestal als kraamcadeau gegeven en ouders zullen het stoeltje eerst een mooi plekje geven in de woonkamer of op het kamertje van het pasgeboren kindje. Wanneer het kindje begint te lopen en het wat ouder wordt kan het gebruik gaan  maken van het geboortestoeltje. De stoeltjes zullen de hele dag door het huis verplaatst worden en zijn een super leuk speel object voor de kindjes. Bovendien begint het kindje de afbeelding op het stoeltje te herkennen en wordt het zo zijn of haar eigen stoeltje.

Hoe wordt het geboortestoeltje gemaakt?

Wanneer u het geboortekaartje heeft ontvangen kunt u het inscannen en  bij uw bestelling uploaden of anders toesturen via de post. Wij zullen het kaartje controleren op kwaliteit en op maat maken voor het geboortestoeltje. De naam of de datum voor op de rugleuning worden indien mogelijk gebruikt vanuit het kaartje. Het uiteindelijke resultaat wordt op een hoge resolutie op speciaal industrieel stickermateriaal geprint. Deze stickers worden hierna op maat gesneden voor het stoeltje zodat er geen lelijke randen of oneffenheden aan zitten. Om te zorgen dat de kindjes maximaal gebruik kunnen maken van de stoeltjes zonder de afdruk te beschadigen komt er een transparante beschermlaag overheen. Deze eindlaag zorgt er ook voor dat de afdruk van het kaartje bestand is tegen uv en vocht. U kunt het stoeltje dus gewoon met een vochtige doek afnemen.

geboortestoeltje laten maken

Wil je zelf ook zo’n leuk geboortestoeltje cadeau doen!

Bij Geboortestoeltje.com ben je verzekerd van een prachtig stoeltje dat met veel liefde is gemaakt en dat garant staat voor een onvergetelijk mooi kraamcadeau. Het geboortekaartje kun je op diverse stoeltjes laten plaatsen hieronder vindt je de modellen stoeltjes die geschikt zijn voor het geboortekaartje.